Om os

OM OS

 

I foråret 2001, blev vi præsenteret for denne forretningsmulighed. Vi testede nogle af produkterne, og det var i høj grad vores positive oplevelser med disse, der skabte den første interesse og begejstring! Vi gik fra at være totalt uvidende om Aloe Vera, til at blive begejstrede storforbrugere af produkterne. For hver gang vi åbnede et nyt produkt, viste det sig, at kvaliteten overraskede, og vores oplevelser var ud over det forventede.

 

Vi flyttede os hurtigt fra at være skeptiske til at være begejstrede for både produkter og forretningsmetoden.

 

Interessen for forretningsmuligheden og det at blive selvstændig var primært et ønske for Nanna, der på det tidspunkt havde et stresset job som leder af en daginstitution. Drømmen om frihed og lysten til at blive sin egen chef, – og frygten for ikke at kunne holde til faget til pensionsalderen, var de primære motivationsfaktorer.

 

På 10 måneder byggede vi i fritiden en forretning, der betød at Nanna sagde sit børnehavelederjob op, og siden har Forever været fuldtidsbeskæftigelsen. Det har givet os en fantastisk livsstil, med positive kollegaer, meget frihed og masser af spændende udfordringer.

NDSNEWLIFE

Uglebakken 13,9400 Nørresundby

Tel: 23 42 23 76

NDSnewlife | Uglebakken 13, 9400 Nørresundby | Tlf. 23 42 23 76 | nanna@ndsnewlife.dk