Uddannelse og karriere

UDDANNELSE OG KARRIERE


Start din egen virksomhed med Forever.


Når du starter op som ny forhandler i Forever er der ingen startgebyrer eller licensudgifter til Forever eller sponsorer. Den eneste udgift du vil have er investering i et mindre lager af salgsbare varer, typisk et beløb imellem 4.000 – 10.000 kr.. Du arbejder hjemmefra, så du behøver ikke investere i kontor/salgslokaler, ligeledes kan du bibeholde din nuværende beskæftigelse, da du starter op i din fritid.


Forever stiller ingen krav til dig om at du skal købe for et bestemt beløb hver måned, du bestemmer selv hvor meget du vil investere af tid i din nye virksomhed, du planlægger selv dit karriereforløb sammen med dine vejledere/sponsor. Denne vejledning/støtte er gratis fra os, da vi bliver betalt af Forever for at hjælpe dig til den succes du ønsker.


Du kan til enhver tid opsige din forhandleraftale med Forever og returnere de produkter du ikke har solgt inden for en periode af 365 dage. Ønsker du at opsige dit forhandlerskab vil Forever refundere dig 90% af den pris du har givet for produkterne.


Ud over den gratis oplæring kører vi hver søndag aften præsentation af produkt- og forretningskonceptet i vore kursuslokaler.


Endvidere afholder vi webinars omkring produktlære og forretningsideen. Ligeledes har vi mulighed for at lave fjernundervisning.

NDSNEWLIFE

Uglebakken 13,9400 Nørresundby

Tel: 23 42 23 76

NDSnewlife | Uglebakken 13, 9400 Nørresundby | Tlf. 23 42 23 76 | nanna@ndsnewlife.dk